EDIFICIS DEL PRAT DE LLOBREGAT



El Cèntric Espai Cultural es va inaugurar el 19 de desembre de 2010. És un disseny arquitectònic de Manel Brullet i Associats SL.
El Cèntric és un equipament cultural de titularitat municipal, gran, dinàmic i modern, que aglutina diferents serveis: la Biblioteca Antonio Martín, l'Arxiu Municipal, l'Auditori, les sales d'estudi, la sala d'exposicions, el Gastrobar i l'aparcament públic.
Es tracta d'un equipament emblemàtic de la ciutat ubicat al centre geogràfic de la població. Disposa d'espais amplis habilitats per dur a terme activitats diverses: vestíbuls, l'Auditori, la sala d'exposicions, sales de treball, sala d'actes, sala tic... Tots ells amb wifi. És un centre adaptat, disposa d'ascensor, lavabos per a minusvàlids, canviadors, espai per a cadira de rodes a l'Auditori...
LOCALITAZACIÓ

L’Artesà torna a obrir portes el 2019 recuperant el seu ús funcional després d’uns anys de tancament i un període d’obres. Actualment el conjunt de L’Artesà és un projecte públic de l’Ajuntament del Prat de Llobregat que aposta per construir ciutadania a través de les Arts en Viu, contribuint al desenvolupament personal i col•lectiu.

LOCALITZACIÓ

Imagen relacionada
La obra está situada en El Prat de Llobregat, Barcelona, entre el Puerto de Barcelona y el Aeropuerto del Prat; el puente soporta el vial que unirá ambas infraestructuras cerca del espacio natural protegido del Delta del Llobregat, que cuenta con una valiosa diversidad de vegetación y fauna, aves particularmente. También limita con el Parque Agrario del Llobregat, una zona agrícola que aguanta a duras penas a pesar de la presión urbanística que recibe del Área Metropolitana de Barcelona.
LOCALITZACIÓ

LOCALITZACIÓ



El nostre institut, creat fa 50 anys, ha preparat nombroses generacions de pratencs i  pratenques per accedir amb èxit a la universitat, als cicles formatius o al món laboral. El nostre objectiu és oferir una educació integral i de qualitat, adequada a les necessitats de cada alumne/a per tal que siguin persones responsables, competents i d’esperit crític, i que contribueixin al progrés i al desenvolupament de la nostra societat, amb uns valors de llibertat, tolerància, solidaritat i respecte.






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EXERCICIS 15,18 I 20